Náutica Torres

EspaņolCatalāEnglish
Compres: 1 productes
Categories
Cerca Ràpida
Informació
Dades del Meu Compte


NOTA: Si ja heu passat per aquest procés i teniu un compte, si us plau entreu-hi.
Personal * Camp Obligatori
Sexe: Home Dona *
Nom:  *
Cognoms:  *
Data de naixement:  * (p.ex. 21/05/1970)
E-Mail:  *
Empresa
Empresa:  
Adreça
Adreça:  *
Barri  
Codi postal:   obligatori
Població:   obligatori
Província:   obligatori
País:   obligatori
Contacte
Telèfon:   obligatori
Fax:  
Butlletí de notícies:  
Contrasenya
Contrasenya:  *
Confirmeu la contrasenya:  *
 

Informació bàsica sobre protecció de dades

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent i aplicable en Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades facilitades a través d'aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, i el seu enregistrament d'imatge i so, seran incorporades a un sistema de tractament sota la responsabilitat de TORRES FEDELICH SL, amb la finalitat de la utilització dels recursos de la web per realitzar la compra dels productes oferts o per poder accedir a espais personals en la mateixa. En compliment amb la normativa vigent, TORRES FEDELICH SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

L'informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment.

Així mateix, d'acord amb el que estableix la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, l'informem que en el cas de facilitar-nos la seva fotografia podria ser cedida per les finalitats indicades anteriorment.
TORRES FEDELICH SL es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a les finalitats anteriorment esmentades.

L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.
Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal dirigint-se per escrit, en els termes que estableix la Llei, a l'adreça CL. SASTRES, 1 (POICI) POLÍGON INDUSTRIAL 07760, CIUTADELLA DE MENORCA (ILLES BALEARS).

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.