Náutica Torres

EspañolCatalàEnglish
Compres: 1 productes
Entrar
E-Mail:
Contrasenya:
(¿Contrasenya Oblidada?)


Nou Usuari
Fes clic aquí
per crear un nou compte
Categories
Cerca Ràpida
Informació
Condicions de venda

Condicions de venda

Des de La Nautica oferim i enviem els nostres productes Espanya peninsular i Illes Balears.

Aquesta web pertany a Torres Fedelich S.L.U., carrer Sastres 1 de Ciutadella de Menorca CIF: B07556533, telèfon d'atenció al client 971 380 749.

Com fer una comanda

Per comprar podrà fer-ho per mitjà de la nostra web www.nautica.e-torres.net o si ho prefereix per mitjà de telèfon 971 380 749.

En el cas d'una comanda telefònica, el nostre departament comercial li demanarà totes les dades necessàries per a la realització d'aquesta comanda i li enviarà un comprovant de compra per mitjà de mail o fax, perquè poder fer un seguiment del mateix.

Formes d'enviament

Servei a domicili. Termini de lliurament 5 dies hàbils. En cas de no estar present en el moment del lliurament se li deixarà una nota d'avís perquè pugui posar-se en contacte amb el transportista i demanar un nou lliurament o passar a retirar-ho en les oficines destinades a aquest efecte.

Formes de Pagament

Pot realitzar els seus pagaments mitjançant targeta de crèdit, Visa, Mastercard o Euro6000: només ha de facilitar-nos el seu nombre de targeta i la data de caducitat. En aquest cas, les seves dades seran xifrades i enviats sota servidor segur al TPV virtual de Banc Santander.

Preus i disponibilitat de productes

Quan un producte apareix al nostre catàleg significa que està en estoc. No obstant això, a causa de l'alt nombre de peticions és possible que un producte pugui esgotar-se, en aquests casos els nostres comercials contactaran amb vostè immediatament per informar-li de la incidència i d'un nou termini de lliurament i se li proposarà un producte de característiques similars. Les comandes s'atendran per rigorós ordre de recepció.
Una vegada comunicada la incidència i en cas que el client ja no estigués interessat en el producte s'anul·larà la comanda sense despesa algun per al client.

Devolució de l'import total de la seva comanda.

Tingui en compte que quan una comanda surt dels nostres magatzems, ja no és possible anul·lar-ho, havent de rebre la comanda respectant les condicions prèviament triades i acceptades. Disposa de 7 dies per retornar-ho pels mitjans indicats en les nostres condicions de devolució .

Impostos

Els nostres preus inclouen IVA.

Despeses d'enviament

Les despeses d'enviament se sumen a l'import total de la comanda mitjançant un procés automàtic i que respon a barems calculats segons localització i el pes i volum del paquet. Els imports de despeses d'enviaments inclouen sempre les assegurances obligatòries per llei. Per a comandes especials, o volums específics, s'estudiés un càrrec de ports a mesura de la comanda.
Ens reservem el dret de modificar l'import del càrrec de ports, sense previ avís, en relació amb les variacions de les tarifes del transport.

Garanties

Tots els productes tenen el període de garantia facilitat pel fabricant.
Intentarem enviar manual d'instruccions en castellà de tots els productes, tenint validesa el manual en engonals o en l'idioma d'origen del producte. Si vostè té algun dubte sobre el funcionament o muntatge d'un producte adquirit, pot contactar amb el nostre Dep. Comercial en el telf.: 971 380 749 o per mail escrivint a nautica@e-torres.net

Seguretat

Li garantim una compra segura. Per la seva seguretat i atenent a la legislació vigent, comprovarà que en cap moment sol·licitem o acceptem les seves dades de targeta de crèdit. Per garantir la confidencialitat de la seva compra, els pagaments amb targeta es realitzen directament en el lloc web del Banc Santander, mitjançant una passarel·la de pagaments (TPV-Virtual) al que li remetrem des de la nostra tenda en el moment del pagament a través un enllaç segur..

Terminis de lliurament

El nostre termini de lliurament es fixa en un màxim de 5 dies hàbils a Espanya peninsular i Illes Balears, excepte l'illa de Menorca que serà de 2 dies.
En una possible comprovació de dades del client es podrà sol·licitar l'enviament d'una còpia del seu Dni o Targeta de residència amb la finalitat de confirmar els mateixos.
Davant una possible sol·licitud de comprovació de la comanda, aquesta es realitzarà amb l'enviament d'un pressupost per ser retornat convenient signat i acceptat pel client.
En qualsevol cas i sense perjudici de l'anterior, els terminis de lliurament comencen a explicar una vegada la seva comanda entri en recepció en el nostre sistema (davant canvis en l'estat de les comandes, sempre rebrà un avís en forma d'actualització de la seva comanda).

Cancel·lació de la comanda

La nostra empresa es reserva la facultat de cancel·lar la comanda, que serà cancel·lat en qualsevol dels supòsits següents:

  • No es pot realitzar el lliurament quan aquesta s'intenti en tres ocasions.

  • No ha estat possible contactar amb el client en els 9 dies hàbils posteriors al primer intent fallit de lliurament.

Devolucions

Si el producte no és de la seva satisfacció disposa de 7 dies, a explicar des del dia de recepció de la mercaderia, per retornar el producte.
Deurà el client, informar-nos mitjançant un correu electrònic a nautica@e-torres.net indicant: numero de comanda, nom i cognoms, adreça, número de telèfon, DNI i el producte que desitja retornar. També pot cridar-nos al telèfon 971 380 749.
La devolució ha de realitzar-se pel mateix transportista que va realitzar el lliurament i a ports pagats. No es recolliran enviaments a ports deguts i sense prèvia autorització.
L'import íntegre de la compra es retornarà al client per mitjà a convenir entre tots dos.
L'import es lliurarà, en qualsevol cas, a la recepció dels articles al nostre domicili, prèvia comprovació de l'estat de la mercaderia, que ha d'estar sense usar i en el seu embalatge original.
En el cas que, en una devolució, l'article no es trobi en les condicions esmentades, serà remès al client, cobrant-li a més els ports corresponents.
En el cas que l'article enviat no fos el triat pel client, estigués defectuós o en mal estat, el client haurà de retornar-ho, prèvia recepció i revisió de l'article.

Continua